Platinum koeratoit

pastedGraphic.png 


PLATINUM KOERATOIT LÕHNAB KUI LIHA, MAITSEB KUI LIHA!

Kui inimesed söövad pea igal õhtul erinevat toitu ja soovivad koguaeg midagi uut, siis koerad söövad tihti aastaid ühte ja sama toitu. Just seetõttu ongi oluline leida toit, mis Sinu koerale tõeliselt maitseb ja mille koostis toetaks tema tervist parimal võimalikul moel – sisaldaks piisavalt valku ja rasva, erinevaid vitamiine, süsivesikuid ja mineraalaineid. 

  • Platinum kuivtoit sisaldab vähemalt 70% VÄRSKET liha.
    Toidu valmistamisel kasutatakse vaid värsket ja kvaliteetset liha, mitte loomseid saadusi (suled-sabad-nokad, lõikejäägid jms). Koeral on lihasööja seedetrakt ja liha on koerale kõige paremini seeditav toit.
  • Ainulaadne toiduvalmistamisviis ilma vett lisamata
    õrnal surveaurutamise meetodil küpsevad lihatükid koos riisi ja/või köögiviljadega vaid 95° C juures. 
  • Platinum kuivtoit pakendatakse kohe peale valmimist õhukindlalt,
    max 5kg alumiiniumkottidesse. Selline pakendamine tagab toidu värskuse ja mahlakuse ning mis kõige olulisem – hoiab ära lestade tekke (toidu sisse sattuvad lestad on sage allergiate põhjus). 
  • Platinum kuivtoit ei paisu maos, toit läbib seedekulgla kiiremini ning maokeeru tekkimise oht kahaneb oluliselt (maokeerd võib tekkida, kui koer pärast kõhu täis söömist aktiivselt ringi liigub). 
  • Toidupalad on pehmed (puhas kontsentreeritud lihamahl moodustab toidust 18%) ja suure toiteväärtusega, seega toidukogus on märgatavalt väiksem võrreldes tavalise toiduga.
  • Sobib kõikidele koertele, olenemata vanusest ja tõust, ka allergilistele koertele 

LÕHNAB KUI LIHA, MAITSEB KUI LIHA!

Saadaval www.koeratoit.ee e-poes ja kõigis hästivarustatud lemmikloomapoodides

by