Platinum koeratoidul uus maitse


Uus teraviljavaba Platinum Beef+Potato kuivtoit sisaldab vähemalt 70% VÄRSKET loomaliha, puu- ja köögivilju, külmpressitud õlisid ning väärtuslikke ürte.

Tervislik ja tasakaalustatud toitumine muutub aina tähtsamaks. Platinum kuivtoidu täienenud koostis teeb südame rõõmsaks! Supertoidud nagu vetikad ja jõhvikaseemned on nüüd leidnud oma koha ka Platinum koeratoidus.

Vetikad (spirulina) aitavad võidelda ateroskleroosi, kõrge vererõhu ja suurenenud kolesteroolitasemega, neis on palju asendamatuid amino- ja rasvhappeid, vitamiine, mineraale ning kiudaineid.
Oregano ehk pune aitab rahustada kogu seedetrakti, reguleerida vererõhku ning mõjub põletikuvastaselt eriti just kõrvadele ja seedesüsteemile.
Jõhvikaseemned on rikkad antioksüdantide poolest, toetavad südame-veresoonkonda ja neerude-kuseteede tervist. Lisaks aitavad koertel reguleerida vererõhku ja suhkrute ainevahetust.
Roheline tee rahustab seedetrakti ja toetab ainevahetuslikke protsesse, südame-veresoonkonda ja immuunsüsteemi.

Proovi järele ja anna meile teada kuidas uus kuivtoit Sinu koerale maitses!
#südarõõmsaks
#platinumkoeratoit

Täiskasvanud koertele mõeldud Platinum Adult Beef+Potato sobib tänu oma naturaalsele, tervislikule ja kergesti seeduvale koostisele kõigile koertele, ka allergilistele.
Õrnal “surveaurutamise” meetodil valmivad lihatükid koos kartuliga ilma vett lisamata vaid 95°C juures. Puhas kontsentreeritud lihamahl moodustab toidust 19 protsenti, mis on rohkem kui enamikes teistes koeratoitudes. Selline hoolikalt väljatöötatud valmistamisviis säilitab toidus kõik väärtuslikud koostisained ning tagab teie lemmikule erakordse maitseelamuse.
Platinum kuivtoit pakendatakse kohe peale valmimist õhukindlalt, max 5kg alumiiniumkottidesse. Selline pakendamine tagab toidu värskuse ja mahlakuse ning mis kõige olulisem – hoiab ära lestade tekke.

by